Onze gediplomeerde leerkrachten bieden maatwerk

Zorgvuldig uitgekozen leerkrachten motiveren en volgen je nauwgezet op. Met onze gestructureerde methode en de focus op conversatie boek je snel resultaat.

Vakbekwaamheid en een professionele aanpak

Wil je professioneel groeien, jouw taalniveau opkrikken of een nieuwe uitdaging aangaan? Bij de Nederlandse Academie zetten we in op kwaliteit en flexibiliteit, een combinatie die een positief resultaat garandeert! De Forcing-methode, die we zelf ontwikkeld hebben, heeft al duizenden studenten geholpen om tweetalig te worden en zal dat nog lang blijven doen. 

nederlands-leren

Ervaren lesgevers

Onze taalleerkrachten zijn allemaal ervaren en bekwame mensen. Ze worden geselecteerd op basis van hun competenties, kennis, ervaring en enthousiasme. Ze volgen bij ons ook nog een uitgebreide opleiding om de lestechnieken en onze specifieke forcing-methode onder de knie te krijgen!

Praten, praten en nog eens praten

Het idee is heel simpel: oefenen, oefenen en blijven oefenen. Wij bieden een maximale omkadering aan waarin alleen Nederlands gesproken wordt. Ook thuis moeten de studenten nog aan zelfstudie doen en het huiswerk voor de volgende les voorbereiden.