De Nederlandse Academie focust op persoonlijke doelen en vooruitgang

Dankzij de focus op de mondelinge vaardigheden van de studenten en onze expertise helpen wij studenten om op een snelle en efficiënte manier een taal te leren.

Didactische omkadering in functie van uw doelen

We passen onze lessen volledig aan jouw taalniveau en verwachtingen aan. Dankzij ons gevarieerd aanbod aan taallessen kunnen studenten een cursus kiezen die het best bij hun ritme, verwachtingen en noden past. Voor elk wat wils.

Een echt taalbad

We stemmen ons aanbod af op de noden van onze cursisten. Dankzij onze flexibele taaltrainingen, zowel op locatie als online, helpen we de student zijn persoonlijke doelen te behalen.

De know-how van onze taalleerkrachten verzekert de kwaliteit van onze lessen. Ze zijn opgeleid en getraind volgens onze eigen lesmethode.

nederlandse-academie

Een buitengewone leerervaring

Nedaca biedt taallessen aan die echt bij jouw niveau en verwachtingen passen. Een intensieve begeleiding die focust op jouw persoonlijke doelen.

Vraag informatie aan

Meer over onze lesmethode Dankzij onze gestructureerde methode en zorgvuldig uitgekozen leerkrachten, boek je snel resultaat. Een intensieve begeleiding die resultaten opbrengt.

Ontdek onze taalcursussen Intensieve taalcursussen op maat van jouw agenda. Dankzij onze focus op conversatie sta je na enkele lessen al veel sterker in jouw schoenen.