Onze gediplomeerde leerkrachten bieden maatwerk

Zorgvuldig uitgekozen leerkrachten motiveren en volgen je nauwgezet op. Met onze gestructureerde methode en de focus op conversatie boek je snel resultaat.

 • een score van 5 sterren.
  De Forcing-methode is een uitmuntende methode. We werden verplicht om alleen maar Nederlands te praten en na 2 weken leverde dat echt wel resultaat op. Ik voel me klaar voor mijn sollicitatiegesprek...
  Sarah22
 • een score van 5 sterren.
  Tijdens de lessen valt het op dat de Nederlandse Academie al jaren gespecialiseerd is in lessen Nederlands. Ze doen er alles aan om een maximale omkadering te garanderen.
  Gerald46
 • een score van 5 sterren.
  De kleine groepen en de methode zorgen voor gestructureerde en leerrijke lessen. De Forcing-methode doet ons verdergaan dan onze grenzen. Nog nooit zag ik zo'n methode, het was perfect.
  Virginie38
 • een score van 5 sterren.
  Ik ben kaderlid in een Frans bedrijf en onze talrijke Nederlandstalige klanten hebben me aangezet tot het leren van Nederlands. Ik was een echte beginner maar na een avondcursus van 4 maanden ben ik vandaag in staat om met mijn klanten in het Nederlands te praten. Ik kan het nog steeds niet geloven.
  Yassine43
 • een score van 5 sterren.
  In de Nederlandse Academie kan je je snel thuis voelen. De leerkrachten zijn vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Het animatieteam voorziet originele activiteiten waarbij er enkel Nederlands gesproken wordt.
  Pierre19
 • een score van 5 sterren.
  Naast de dynamische lessen biedt de Nederlandse Academie ook een plaats aan waar we tijdens de pauze en animaties tot rust kunnen komen en spelletjes kunnen spelen. Een pingpongtafel, een kicker, zetels en gezelschapsspelletjes!
  Julie25
 • een score van 5 sterren.
  Ik had een boost nodig om op korte termijn Nederlands te leren voor mijn nieuwe job en ik was niet ontgoocheld. Interactieve lessen die aan mijn noden werden aangepast. Professioneel en doeltreffend...
  Jean35