Intensieve taalcursussen op maat van jouw agenda

Met onze focus op conversatie sta je na enkele lessen al verbaal sterker in de schoenen. Boek snel vooruitgang met onze taalcursussen. Andere talen mogelijk op aanvraag. 

Privélessen Nederlands of een andere taal? Kies voor de Nederlandse Academie!

Privélessen

Op eigen tempo een taal leren

Wil je graag privélessen volgen in Brussel en zelf bepalen wanneer je les hebt? Dan is de Nederlandse Academie de perfecte optie voor jou. We bieden een programma van 30 lessen aan. Elke les duurt 45 minuten en is volledig naar eigen wens in te plannen.

We stemmen elke les af op jouw agenda, ritme en tempo. Bovendien bepaal je zelf op welke aspecten van de taal je wil focussen. Jij weet immers als geen ander waar je behoefte aan hebt. Bij de Nederlandse Academie passen we ons graag aan je drukke agenda en wensen aan. Flexibiliteit is dan ook een van onze grootste troeven!

taal-begrijpen

Privélessen op maat van de sector waarin jij actief bent?

Kom je op je werk vaak in aanraking met een andere taal? Dan is het handig als je een aardig mondje mee kan praten, zonder onprofessionele taalfouten. Daarom bieden we de mogelijkheid om je privélessen volledig toe te spitsen op het vakgebied waarin je werkt.

Onze docenten maken je graag wegwijs in het jargon en de woordenschat van jouw sector. Zo kan je onder andere kiezen uit thema’s zoals de commerciële, juridische, medische of banksector. Staat jouw vakgebied hier niet tussen? Geen zorgen, want er zijn nog veel meer opties. Wij hebben maar 1 doel voor ogen: jouw taalkennis van het Nederlands of andere talen uitbreiden.

Les verplaatsen? Geen probleem!

Kan je een les niet bijwonen, bijvoorbeeld omdat je onverwacht een vergadering hebt? Geen zorgen. Je kan de les kosteloos annuleren en verschuiven naar een later tijdstip. Je hoeft ons alleen maar even te verwittigen, 24 uur op voorhand.

Privécursussen in alle talen

Laat je niet misleiden door onze naam. Bij de Nederlandse Academie kan je namelijk terecht voor privélessen in allerlei talen. Denk maar eens aan Frans, Engels, Spaans of Italiaans. Behoefte aan een andere taal? Dat is ook mogelijk op aanvraag! Het kost je bovendien maar €42 per les, wat natuurlijk niet veel is voor een pakket dat helemaal op jou is afgestemd!

Schrijf je in voor deze cursus

Une immersion linguistique de courte durée, le top de l’efficacité!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwigheden, lespakketten, promoties, evenementen, …