Een online cursus Duits  leert u in een mum van tijd Duits spreken en begrijpen. Of het nu voor uw studies, vakantie of zaken is, onze leerkrachten helpen jou om snel een beter niveau te halen.

Onze online cursussen bestaan uit korte privélessen van 45 minuten waarvan elke seconde optimaal benut wordt. Dankzij de duidelijke structuur van de lessen en ons multifunctioneel platform kan je de taal sneller leren spreken en begrijpen.

Belangrijke economische taal

Het Duits is één van de belangrijkste economische talen in Europa en de wereld.

Zaken

Duits spreken is een groot voordeel op de arbeidsmarkt, zowel in Europa als in de wereld. In de internationale handel is de kans groot dat u in aanraking komt met een Duits bedrijf. Als één van de officiële landstalen van België, is het Duits een heel belangrijke taal in ons land.

Vakantie

Duitsland en Oostenrijk zijn populaire bestemmingen bij toeristen. Maar ook in Zwitserland, Luxemburg, Liechtenstein en Noord-Italië wordt er Duits gesproken. Omdat Duitsers fervente reizigers zijn, is kennis van het Duits in de toeristische sector een groot pluspunt.

Studies

Je gaat in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg of Liechtenstein studeren maar je spreekt nog geen Duits? Dankzij de online lessen van Fullingua leer je Duits in een mum van tijd!