Een online cursus Italiaans leert u in een mum van tijd Italiaans spreken en begrijpen. Of het nu voor uw studies, vakantie of zaken is, onze leerkrachten brengen u snel op het gewenste niveau. Onze online cursussen bestaan uit korte privélessen van 45 minuten waarvan elke seconde optimaal benut wordt. Dankzij de duidelijke structuur van de lessen en ons multifunctioneel platform kan je de taal sneller leren spreken en begrijpen.

taalgevoel

La bella Italia

Bent u betoverd door Italië als vakantiebestemming? Vind je het Italiaans zoals de meeste mensen de mooiste taal ter wereld? Of wil je beter kunnen communiceren met een vakantieliefde? Er zijn genoeg redenen om Italiaans te leren!

Zaken

Italië speelt ook een belangrijke rol op economisch vlak. In België wordt er veel zaken gedaan met Italiaanse bedrijven, Italië is zeker een niet te onderschatten afzetmarkt. Ook wonen er veel mensen van Italiaans afkomst in ons land. Voor jouw bedrijf en jouw carrière kan kennis van het Italiaans een sterk pluspunt zijn.

Studies

Italië kent enkele gerenommeerde universiteiten, waarvan die van Bologna de bekendste is. Heel wat Erasmusstudenten kiezen ervoor om in Italië te gaan studeren. Voor onder meer archeologen en historici is een basiskennis van het Italiaans belangrijk om wetenschappelijk onderzoek te doen.