Met een onlinecursus Nederlands via ons platform Nedaca@Home leer je in een mum van tijd Nederlands spreken en begrijpen. Of het nu voor je studies, vakantie of zaken is, onze leerkrachten brengen je snel op het gewenste niveau. We bieden je de ideale oplossing voor alle taalproblemen: dankzij onze lessen via Nedaca@Home leer je immers snel een nieuwe taal. Onze onlinecursussen bestaan uit privélessen  waarvan elke seconde optimaal benut wordt. Dankzij de duidelijke structuur van de lessen en ons multifunctionele platform kan je de taal sneller leren spreken en begrijpen.

Een job vinden

In België en vooral in Brussel is het moeilijk een job te vinden als je geen Nederlands spreekt. Kennis van het Nederlands is zonder twijfel een grote troef op je cv. Vanaf nu zal ook jij je plan kunnen trekken tijdens sollicitatiegesprekken, gesprekken met collega’s, vergaderingen,…

Studies

Volg je bepaalde lessen in het Nederlands? Of ben je van plan om in Nederland of Vlaanderen te gaan studeren? Dan is Nederlands leren zeker geen overbodige luxe.

Zaken

Als je zaken doet met Nederlandse of Vlaamse bedrijven of er eventueel zelf wil gaan werken, is het een heel groot pluspunt als je je in het Nederlands kan uitdrukken. Vergaderingen en onderhandelingen zullen veel efficiënter verlopen.