Een online cursus Frans leert je in een mum van tijd Frans spreken en begrijpen. Of het nu voor uw studies, vakantie of zaken is, onze leerkrachten brengen u snel op het gewenste niveau. Onze online cursussen bestaan uit korte privélessen van 45 minuten waarvan elke seconde optimaal benut wordt. Dankzij de duidelijke structuur van de lessen en ons multifunctioneel platform kan je de taal sneller leren spreken en begrijpen.

Het Frans is een wereldtaal

Het Frans is zeer belangrijk in de internationale handel. De taal wordt wereldwijd door meer dan 200 miljoen mensen gesproken en is dus van groot belang.

Zaken

Welke job je ook uitvoert, Frans spreken is een meerwaarde voor jouw professionele carrière. Zeker in België is het een must om Frans te spreken. Ook op economisch vlak is Frankrijk een grote speler. In heel wat internationale bedrijven wordt de taal vaak gebruikt.

La douce France

Frankrijk is al jaren lang de populairste bestemming voor Belgische toeristen. Maar liefst 30% van de Belgen verkiest het boven alle andere landen. Wetende dat de meeste Fransen geen of een beperkte kennis van het Engels hebben, is een basiskennis van de Franse taal een must!

Studies

Frankrijk telt heel wat hoogstaande universiteiten en ‘grandes écoles’. Een hele ervaring dus om aan één van die instellingen te kunnen studeren. De Fransen staan er echter om bekend dat ze niet gemakkelijk op het Engels overschakelen en heel trots zijn op hun taal. Om er te verblijven en/of te studeren, is Frans kunnen spreken en begrijpen noodzakelijk.