Wil je zeven dagen op zeven Nederlands spreken?

Er gaat niets boven onze dagelijkse workshops, die steeds begeleid worden door onze leerkrachten

Wil je eens proeven van een andere aanpak dan onze klassieke lessen Nederlands? Heb je zin om nader kennis te maken Vlaanderen en zijn geschiedenis? Of wil je je kennis van het Nederlands gewoon wat onderhouden?

Dan hebben wij de geschikte formule voor jou!  Neem nu voor een prikje deel aan onze ‘conversatietafels’! Deze worden dagelijks (ook op zaterdag en zondag) aangeboden door een hecht team van creatieve en gemotiveerde leerkrachten. Onze conversatietafels gaan 7 dagen op 7 door en worden telkens op originele wijze rond een specifiek thema opgebouwd. Elke dag is er een ander onderwerp en een andere leerkracht. Om een sessie bij te wonen, moet je je ten laatste inschrijven op de vrijdag voordien.

Zodra je een pas voor de conversatietafels hebt aangekocht, kan je geheel op eigen ritme deelnemen. Je komt dus wanneer en zo vaak je maar wil! De conversatiesessies zijn toegankelijk vanaf taalniveau A2 en bestaan verder uit een mix van alle niveaus. Het doel van de conversatietafels is de verworven vaardigheden rechtstreeks toe te passen doorheen een brede waaier aan thema’s. Dit in onderlinge samenwerking met de andere deelnemers en onder begeleiding van een ervaren leerkracht. In tegenstelling tot de andere cursussen die wij aanbieden, is het bij de conversatietafels écht de bedoeling om de Nederlandse taal in de praktijk te gebruiken. We raden beginnelingen ten stelligste aan om zich eerst in te schrijven voor een van onze lesformules. Zij worden wel van ganser harte uitgenodigd om nadien deel te nemen aan onze conversatietafels!

Onze thematische conversatietafels zijn elke dag bereikbaar, van maandag tot en met vrijdag van 18u tot 19u30. Op zaterdag en zondag gaan de sessies door van 10u30 tot 12u. Om de conversatietafel bij te wonen, schrijf je je de vrijdag voordien in. Aarzel niet ons te contacteren om meer informatie te vragen over de verschillende passen (één maand, twee maanden, drie maanden, zes maanden, twaalf maanden of meer).

 

 

 

De formule:

  • Onze workshops vinden elke dag plaats (zaterdag en zondag inbegrepen) – zeven dagen op zeven.
  • Maandpassen – glijdende tariefschalen
  • Kleine groepen
  • Flexibele uurroosters. Het is mogelijk zo vaak te komen als je wil of kan.
  • Afwisselende en verrijkende thema’s
  • Begeleid door onze leerkrachten
  • In onze lokalen of online
  • Korting voor de cursisten die al voor onze andere lessen zijn ingeschreven