Wil je graag Nederlands leren, ver van de alledaagse wereld? Wil je het nuttige met het aangename combineren in een prachtige omgeving? Dat kan! We dompelen je één week lang onder in het Nederlands, middenin de rustgevende natuur.

Wat heeft deze residentiële cursus Nederlands te bieden?

1. Een unieke ervaring met maximaal resultaat

In de eerste plaats geven we je een onvergetelijke en unieke ervaring. Je leert Nederlands in een prachtige omgeving, door middel van intensieve theorie-lessen en praktische spraakoefeningen. Onze ervaren docenten begeleiden je niet alleen tijdens les, maar ook gedurende de lunch en de verschillende activiteiten. Zo garanderen we maximale omkadering en een volledige onderdompeling. Je haalt dus echt het maximale uit je taalstudie. 

2. Residentiële cursussen die perfect aansluiten bij je wensen

Naast algemenere cursussen organiseren we ook specifieke themaweken voor verschillende sectoren: medisch, juridisch, horeca, commercieel, financieel, etc. We brengen graag samen je specifieke noden in kaart en stemmen onze cursus daar perfect op af.

3. Leuke activiteiten in de natuur

Een van de grootste troeven van onze residentiële cursus is de prachtige omgeving. Die gaan we dan ook verkennen aan de hand van een aantal leuke activiteiten waarbij je het Nederlands gebruikt. Wat die activiteiten precies zijn? Dat houden we nog even een verrassing!

4. Een gevarieerd programma

  • 08u30 tot 09u30: ontbijt samen met de docenten
  • 09u30 tot 12u30: lessen Nederlands in kleine groepen, aan de hand van onze forcingmethode
  • 12u30 tot 13u30: lunch in het Nederlands, met de docenten
  • 13u30 tot 14u00: luisteroefening
  • 14u00 tot 17u00: lessen Nederlands, animatiesessies en mondelinge oefeningen
  • 17u30 tot 19u30: studie (herhaling en voorbereiding voor de komende dagen) en ontspanning
  • 19u30: avondmaal met de leerkracht, gevolgd door de avondactiviteit

Nederlands leren op een prachtige locatie

Onze residentiële cursus vindt plaats in de regio van Les Hautes Fagnes (De Hoge Venen). Dit gebied is al sinds jaar en dag gekend als een toevluchtsoord waar je helemaal tot rust kunt komen.

In deze prachtige omgeving ligt ook het Rurhof-domein, jouw accommodatie gedurende deze taalcursus. Je verdwaalt er nietsvermoedend in een uitgestrekt landschap van wel 150 ha, dat met aandacht voor duurzaamheid met veel liefde wordt verzorgd.

De prachtige natuur, de luxe kamers met privé-badkamer, de driegangenmenu’s en het heerlijke ontbijt maken het tot een waar paradijs. En dat op slechts twee uurtjes van Brussel!

Geschikt voor alle niveaus

Een taalcursus Nederlands op een prachtige locatie dicht bij Brussel, waar zowel beginners als gevorderden van bijleren? Dat kan bij de Nederlandse Academie. Dankzij onze forcingmethode kunnen we de lessen eenvoudig aanpassen aan elk niveau en elke behoefte.

We bieden individuele lessen en groepslessen aan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dus bij ons terecht. Wist je trouwens al dat residentiële taalcursussen 100% fiscaal aftrekbaar zijn voor zelfstandigen en bedrijven? Dit geldt voor zowel residentiële taalcursussen in België als voor cursussen die plaatsvinden in het buitenland.

Geïnteresseerd in onze residentiële cursussen?

Ben jij een particulier, bedrijfsleider of opleidingsverantwoordelijke? Neem dan gerust een contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We stemmen onze cursus graag af op jouw noden. Bel ons op het nummer 02/218.47.07 of stuur ons een e-mail via info@nedaca.be.