Leer Nederlands in recordtempo met onze intensieve dagcursus

Wat is de dagcursus?

Al onze lesmodules werden herwerkt om te voldoen aan de nieuwe gezondheidsvereisten. De lessen kunnen ook via een onlineplatform gevolgd worden in functie van de verdere ontwikkeling van de gezondheidscrisis.

Door te werken in kleinere groepjes van maximaal vier personen, kunnen we de aanbevolen regels van social distancing perfect naleven. Om de samenkomst van de studenten in eenzelfde lokaal zoveel mogelijk tegen te gaan, hebben we ook de uurregeling van onze lessen aangepast. Tenslotte is er desinfecterende handgel aanwezig in alle lokalen en worden onze lesruimtes elke dag ontsmet.

Kies je voor onze dagcursus? Dan volg je een intensief programma van één of twee weken, waarin je uitsluitend Nederlands spreekt dankzij onze forcing 2.0-methode. Dit houdt in dat er niet enkel tijdens de les maar ook daarbuiten uitsluitend Nederlands wordt gesproken. Onze dynamische, gekwalificeerde en vriendelijke leerkrachten staan je steeds met raad en daad bij zodat je in een recordtempo tweetalig wordt!

Onze studenten moeten zich steeds voorbereiden op de volgende lesdag, dus ook na de les verwachten we de nodige inzet. Dat is noodzakelijk als je in slechts 2 weken tijd een goed mondje Nederlands wil spreken. Wij bieden dus een echt versneld taalbad.

Ben jij een gemotiveerde student die het Nederlands snel onder de knie wil krijgen en ben je beschikbaar gedurende de werkdag? Dan is dit de perfecte formule voor jou!

 

Hoe ziet een doorsnee cursusdag eruit?

Een typische dag aan de Nederlandse Academie ziet er zo uit:

  • 9u30 tot 11u30: Nederlandse les in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten
  • 11u30 tot 12u00: Luisteroefening
  • 12u00 tot 13u00:Nederlandse les in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten
  • In de (na)middag: Herhaling van de opgedane kennis en voorbereiding voor de komende dag (+/- 2 uur voorbereidingswerk)

Wil je een cursus die nog meer op jouw wensen is afgestemd? Dan kan je privélessen volgen in de namiddag van 14u tot 16u15 – helemaal op maat van jouw specifieke noden. Kies dan voor onze premiumformule!

 

Ben jij klaar om Nederlands te leren met deze snelcursus?

Wil je in recordtempo (een week of twee) beter Nederlands leren spreken en je kennis van de taal naar een hoger niveau tillen? Dan is deze dagcursus perfect voor jou! In de loop van deze week of twee weken zal je Nederlands aanzienlijk verbeteren. Na afloop zal je versteld staan van de vooruitgang die je geboekt hebt! Liever Nederlands leren op een andere manier? Ook dat kan. In ons ruime aanbod vind je zeker een cursus die bij je past. Lessen volgen bij de Nederlandse Academie is dé weg naar tweetaligheid!